Πυραυλάκατος «Γρηγορόπουλος»: Αποστολή «συντήρηση του Αγίου Στεφάνου» στη Σύρο

agios stefanos syros

Μια ιερή αποστολή πραγματοποίησε η Πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού «Γρηγορόπουλος» στη Σύρο…

Κατά τη διάρκεια ελλιμενισμού του ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση της Σύρου, μέλη του πληρώματος του πλοίου επισκέφθηκαν το εξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Σύρου μέσα σε κοίλωμα βράχου, σε ύψος περίπου είκοσι μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, προκειμένου να βοηθήσουν στις εργασίες συντήρησης της.

Η πρόσβαση ήταν εφικτή από τη θάλασσα από το εκεί μικρό προβλήτα και από ξηράς μέσω δύσβατου μονοπατιού. Λόγω της θέσης της εκκλησίας και της δυσκολίας πρόσβασης σε αυτήν ήταν δύσκολη και η συντήρησή της.

Με πρωτοβουλία του πληρώματος του πλοίου εκτελέστηκαν εργασίες συντήρησης ώστε να αναδειχθεί η σπάνια ομορφιά της εκκλησίας, αφού τα μέλη του πληρώματος προσέγγισαν με την πνευστή λέμβο του πλοίου, μεταφέροντας τα οικοδομικά υλικά που απαιτήθηκαν για τη συντήρησή της καθώς και του περιβάλλοντος χώρου.

agios stefanos syros 1agios stefanos syros 2agios stefanos syros 3agios stefanos syros 4agios stefanos syros 5agios stefanos syros 6agios stefanos syros 7agios stefanos syros 8agios stefanos syros 9agios stefanos syros 10agios stefanos syros 11agios stefanos syros 12agios stefanos syros 13agios stefanos syros 14agios stefanos syros 15agios stefanos syros 16agios stefanos syros 17agios stefanos syros 18agios stefanos syros 19agios stefanos syros 20agios stefanos syros 21agios stefanos syros 22

Πηγη naxostimes.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s