Όποιος σας ζητά να πληρώσετε εισιτήριο για τις ακροάσεις είναι ….

Στο τέλος της γενική Ακρόασης χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, στην Αίθουσα Παύλος 6ος , ο Πάπας Φραγκίσκος  χαιρετώντας τους πιστούς θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι. Εκτός κειμένου είπε:

«Τώρα θα σας πω κάτι που δεν θα ήθελα να το πω, αλλά πρέπει να το πω. Για να μπει κάποιος στην Αίθουσα υπάρχουν τα εισιτήρια εισόδου. Σε όλα τα εισιτήρια είναι γραμμένο με 1,2,3,4,5, και  6 γλώσσες : «Το εισιτήριο είναι εντελώς δωρεάν». Για  να μπει κάποιος  στην ακρόαση, τόσο στην αίθουσα , όσο και στην πλατεία, δεν πρέπει να πληρώσει. Είναι μία δωρεάν επίσκεψη, μία επίσκεψη που γίνεται στον Πάπα  για να μιλήσει με τον Πάπα, τον Επίσκοπο της Ρώμης.

Αλλά πληροφορήθηκα  ότι υπάρχουν μερικοί  πονηροί που αναγκάζουν κάποιους να πληρώνουν εισιτήρια……Εάν κάποιος σας πει,  ότι για να μπείτε στην ακρόαση  του Πάπα,  πρέπει να πληρώσετε , σας κλέβουν. Να είσαι προσεκτικός, να είσαι προσεκτική!

Εδώ δεν πρέπει να πληρώνεις διότι αυτό είναι το σπίτι όλων. Και όποιος  σου ζητάει χρήματα για την είσοδο, αυτός ο άνδρας ή αυτή η γυναίκα  είναι εγκληματίας. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, καταλάβατε;

Πηγη kantam.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s