Σεμινάριο Επιμόρφωσης για τα Μέλη της Κάριτας – «Αγάπα και κάνε ότι ό,τι θέλεις»

Τον άρρηκτο δεσμό της αγάπης (Κάριτας) που εκφράζεται μέσω της φιλανθρωπίας με την Εκκλησία του Χριστού, ανέλυσαν πολύ μεθοδευμένα και εύστοχα οι δύο ομιλητές,  κ. Στανίσλαο Στουραΐτης, Υπεύθυνος Ποιμαντικής της Κάριτας Ελλάς και η κ. Μαριστέλλα Τσαματροπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Κάριτας αυτής, στο σεμινάριο που διοργανώθηκε για τα μέλη και τους εθελοντές της Κάριτας, αλλά και όποιον άλλο επιθυμούσε να γνωρίσει βαθύτερα την Κοινωνική Διδασκαλία της Εκκλησίας, στην κατάμεστη από εθελοντές της Κάριτας  αίθουσα του Ιερού Ναού Αγ.Ιακώβου στην Πέτρα.

Χαιρετισμό απηύθυναν λίγο πριν ξεκινήσει το σεμινάριο ο Πρόεδρος της Κάριτας Σύρου π.Αντώνιος Βουτσίνος καθώς και ο Σεβ/τατος Επίσκοπός μας π.Πέτρος Στεφάνου ο οποίος το παρακολούθησε.

Ο κ. Στουραΐτης στην αρχή της εισήγησής του εξήγησε ότι η Κάριτας είναι κάτω από την ομπρέλα του Cor Unum ενός οργανισμού με έδρα το Βατικανό που έχει συσταθεί για όσους έχουν ανάγκη μαζί με άλλε…. συνεχίστε εδώ την ανάγνωση σας και δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ….

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s