Η Γαλλική Παιδική Χορωδία του Francis Bardot στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου

Με τις μελωδικές φωνές των μικρών παιδιών της Γαλλικής Παιδικής Χορωδίας του μαέστρου Francis Bardot πλημμύρισε ο Καθεδρικός μας Ναός του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, μέσα στα πλαίσια της περιοδείας τους και της επίσκεψής τους στο όμορφο νησί μας.

Θρησκευτικά άσματα, ύμνοι και γνωστά γαλλικά τραγούδια αποδόθηκαν με εξαιρετική εκτέλεση από την πλέον γνωστή χορωδία της Γαλλίας η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη παιδική χορωδία των Παρισίων με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών, τη μεγαλύτερη νεανική χορωδία νέων ηλικίας 15-30 χρονών, το μεγαλύτερο φωνητικό σύνολο από νέους επαγγελματίες και τη μεγαλύτερη συμφωνική χορωδία των Παρισίων.

Δυστυχώς η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη όμως η παρουσία του Σεβ/τατου Επισκόπου μας π.Πέτρου Στεφάνου και όσων παραβρέθηκαν έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά και τον εξαίρετο μαέστρο Francis Bardot.

Να σημειώσουμε ότι η Παιδική Γαλλική Χορωδία θα συμμετέχει και στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σύρου την επόμενη Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο Ησυχαστήριο της Ιεράς Μονής των Αδελφών του Ελέους στην Ερμούπολη.

‘Έτσι όσοι δεν μπορέσατε να την δείτε, σπεύσατε εκεί, όπου μαζί με την Φιλαρμονική του Δήμου μας και την Φιλαρμονική του Δήμου Μενεμένης Θεσσαλονίκης μας υπόσχονται ένα υπέροχο μουσικό απόγευμα με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Πηγή: episkopisyrou.gr

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s